Norsk

Viddeliv.com


Viddeliv.com


Menu

Sommerens Vakreste Eventyr

Finnes det noen bedre suvenir en gull du selv har funnet??

100% Gull garanti på våre turer
100% Gull garanti på våre turer

Velkommen til gullgraving i Karasjok

Det er ikke uten grunn til at det er gravd etter gull her siden 1700 tallet


BESTILL TUR?

TELEFON +47 95870739

MAIL         frank@arctic-paydirt.no

finmarks gull
finmarks gull

Gullgraver turer 2022

her er våre fantastiske turer som inkluderer mat og drikke (ikke alkohol)

datoer kan bli flyttet på så lenge det ikke er bestilt turer på de

Alle våre turer korresponderer med direkte fly OSLO-LAKSELV

Bli med på sommerens vakreste eventyr. fra mandag 4 juli og hver mandag utover arrangerer vi Gullgraver-Turer opp til fantastiske Sargejohka. eller andre turer som fiske og sightseeing

 

Vi henter dere på flyplassen i Lakselv rundt k l 12.00  deretter er det omkring 1 times kjøretur til Karasjok. her henter vi matvarene for uken vi har foran oss og kler oss om, så bærer det til ATVene våre vi pakker disse og gjør oss klar for heftige 3 timers Atv kjøring opp på vidda. (her er det hjelm påbud fra vår side for din sikkerhet dette utleveres av oss) Her får du prøvd deg som atv kjører og vi stopper jevnlig for å sjekke at alle er komfortabel med dette. vi må krysse steinete partier og flere elver på vårt eventyr mot Sargejohka

så her må man ta høyde for å kunne bli litt våt. etter lærerike 3 timer er dere blitt fullbefarne atv-førere og vi kan svinge ned til Campen vår i Sargejohka.

funfact:  Nå befinner vi oss nesten på Norges mest øde punkt!

her blir dere innkvartert i 5 manns telt (det er mulig å bestille eget telt om ønskelig, ta kontakt)

Dere kan bruke eget utstyr eller leie det dere ønsker av oss, dette avtales på forhånd.

vi har tilgjengelig Dredger, Highbankere, suge nozzle renner og mye mer. Ta kontakt og fortell hva du ønsker  så fikser vi som oftest dette.

alle dager er selvfølgelig åpen til å gjøre det man helst vil her er det et flott tur terreng, fotografering osv. denne oversikten gjenspeiler kun et forslag og gruppene kan velge andre alternativer.

Dag 2 (Tirsdag)

Frokost!                      

Mye av maten er lokal, fra egen jakt, plukking og sanking av Elg/Rein. bær og krydder, eller lokale produsenter her på Nordkalotten. Vi er stolte av råvarene og tradisjonene våre så vi ønsker å gi dere et innblikk. samt at vi hente inspirasjon ute i verden for å gi dere en god opplevelse.

Vi blir enige om måltids tidspunktene sånn noenlunde, men dette er aldri ett problem da vi og mat er tilgjengelig nesten hele tiden.

Her gjelder det å få dere i gang, lære om utstyret, bli bedre kjent, og ikke minst vaske ut de første gullkornene, vi justerer litt og kanskje prospektere litt nedover elva til dere har lokalisert deres "spot"

lunsj avtaler vi. vi ser jo at "europeisk middag" rundt 19-20.00 passer godt da mange vil holde på lengst mulig men igjen avtales dette med hver gruppe.

Dag 3 onsdag

nå kjører mange på litt da gullfeberen begynner å ta litt tak, noen går turer ,noen vil kanskje fiske litt, eller bare kose seg, dit valg mer lærdom kommer in og man begynner å kjenne stedet litt og ikke minst leiren mange vasker dagens konsentrat ved leirbålet etter middag da vi har baljer og utstyr der også

Dag 4 Torsdag 

Nå begynner dere å bli proffe gullgravere og resultatene av arbeidet og lærdom bruker å vises nå

Dag 5 Fredag

Prospekterings dag!!

Her kjører vi og besøker et annet gullfelt,eventuelt atv tur eller fisker litt, gruppen bestemmer dette. nå er mange litt slitne og dette tilbudet er populært

Dag 6 Lørdag

"The Last Push" Nå er siste hele dagen her.og mange kjøre på med nye krefter etter en "rolig" prospekteringsdag

Dag 7 søndag

på formidagen er det mulig å gjøre noen småting, men fra ca kl 12.00 må utstyret pakkes sammen og vi gjør oss klar for nedturen, vi bør være avgårde før kl 15.00 absolutt  senest da er vi nede i karasjok ca 19.00

her anbefaler vi en natt på Hotell Scandic. eventuelt har vi en leilighet for 650 pr natt (dobbelseng) og et gjesterom til 350,- pr natt. ta kontakt hva dere ønsker.

Fredag jeg henter dere eventuelt på Hotellet kl 09.00 og vi kjører på flyplassen og ser at dere kommer trygt fram.

 

 Litt youtube linker fra turene våre:

4 Juli

11 Juli

18 juli

8 august 

22 august

våre turer
våre turer

Gullgraver turer 2022


Iår skal vi tilby rene transport turer også, dette inkluderer transport Karasjok - Gullfeltet i Sargejohka inkludert inntil 70 kg bagasje, kan være behjelpelig med henting på Lakselv flyplass, det er direkte fly Oslo-Lakselv med SAS på alle dager (2 timer flytid) vi arrangerer turer.

Turene varer en uke dvs opp på fredag iløpet av dagen og ned transport skjer da torsdag ettermiddag. så det sammsvarer med eventuelt returfly til oslo på fredag/mandag

mulige innreise dager.

Fredag1 Juli

mandag 4 Juli

mandag 18 Juli

mandag 8 August 

om man er flere kan andre datoer også ordnes, fortrinsvis på mandager


Karasjok har gull over store områder

det finnes masse plasser med godt gull her på vidda, dette er bare noen få plasser og muligens ikke de beste
det finnes masse plasser med godt gull her på vidda, dette er bare noen få plasser og muligens ikke de beste
Det skal ikke mye forskning til for å finne ut at vidda inneholder ufattelige verdier i edelmetaller